SOCOTEC is uw onafhankelijke partner voor GebouwPrestatie sinds 1997 

Over ons

SOCOTEC bestaat uit een drietal werkgebieden. Binnen het werkgebied Gebouwprestatie houden we ons dagelijks bezig met het gezond maken én houden van gebouwen. Een fijne plek creëren voor mensen om te wonen en te werken.

Al meer dan 25 jaar leveren wij binnen ons werkgebied advies en diensten wanneer het gaat om drinkwaterkwaliteit, binnenklimaat, energieprestatie, veiligheid, comfort: de vijf eigenschappen die bepalen hoe gezond een gebouw is.

SOCOTEC is hét adviesbureau voor energiecertificering, energiezuinig bouwen en verbouwen. Zowel voor woningen als utiliteitsgebouwen, bestaand en nieuwbouw. Onze visie komt tot uiting door een optimalisatie in bouwen en een eenvoudige maar zeer vastgoed waarderingefficiënte installatie toe te passen. Dit is de manier om verspilling van kosten en energie te voorkomen en de garantie voor een zeer aangenaam binnenklimaat.

Woningbouwcorporaties, architecten, projectontwikkelaars, ondernemers en particuliere opdrachtgevers vinden in ons de juiste gesprekspartner.

Kijk hier voor meer informatie over SOCOTEC.

Energielabel woning of bedrijfsgebouw nodig?

Plan direct

Vragen? Bel ons

Energielabel aanvragen woonhuis