SOCOTEC is uw onafhankelijke partner voor GebouwPrestatie sinds 1997 

Maatwerkadvies

Wilt u energie besparen, uw kantoor laten voldoen aan de label-C verplichting of voldoen aan het activiteitenbesluit? Dan is een maatwerkadvies iets voor u.

Op basis van het opgestelde energiecertificaat, wordt het maatwerkadvies opgesteld door gediplomeerde adviseurs van SOCOTEC. Het maatwerkadvies geeft u inzicht in welke besparingsmogelijkheden er zijn, hoe u kunt voldoen aan het verplichte energielabel C voor kantoren en hoe u kunt voldoen aan het activiteitenbesluit. Hierbij is er niet alleen aandacht voor energie, maar kijken wij ook naar gezondheid en comfort. 

Maatwerkadvies particulier

Met een duurzamer gebouw bespaart u maandelijks op uw energierekening én draagt u bij aan een beter milieu. De stappen die nodig zijn om dit te bereiken kunnen - zeker bij oudere woningen en gebouwen - complex zijn.

Onze gecertificeerde inspecteur loopt elk aspect van het verblijf na en stelt een integraal maatwerkplan op om stapsgewijs tot duurzaamheid te komen. Van dubbel glas tot dakisolatie en zonnepanelen, uiteraard met een duidelijk kosten-batenoverzicht.

Voor zowel zakelijke als particuliere klanten dragen wij zo bij aan milieuvriendelijke investeringen die u geld besparen. Betrouwbaar, duidelijk en tegen scherpe tarieven.

Meer informatie over duurzaamheidsadvies

Als onderdeel van het duurzaamheidsadvies bezoekt één van onze gecertificeerde inspecteurs uw locatie, waarbij hij elk deel goed beoordeelt en de mogelijkheden voor verduurzaming in kaart brengt. Een nieuwe verwarmingsketel? Toch een waterpomp? Of over naar elektrische verwarming met zonnepanelen en later lokale stroomopslag? Hoe zit het met uw dubbel glas? En hoeveel gas kunt u besparen door de potentie voor dak- of spouwmuurisolatie te benutten?

Na afronding van de inspectie analyseren wij de resultaten en ontvangt u een duidelijke rapportage met onze bevindingen. Dit geeft u duidelijk inzicht in welke mogelijkheden voor verduurzaming het meest voor de hand liggen, een indicatie van de benodigde investering en de tijd waarin u deze terugverdient.

Neemt u contact met ons op voor vragen of om uw inspectie direct in te plannen?

Offerte aanvragen?

Heeft u hierover aanvullende vragen of wilt u graag een offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.