SOCOTEC is uw onafhankelijke partner voor GebouwPrestatie sinds 1997 

Alle diensten van SOCOTEC

SOCOTEC  is uw partner voor Geotechnische expertise, Gebouwprestatie, Risicomanagement & Claims. Onze deskundigen maken voor u het verschil wanneer het gaat om geotechnisch- en geohydrologisch onderzoek, inspecties van gebouwen en installaties en bij risico- en schade vraagstukken. Wij bedienen u in elke fase van het (pre-)ontwerp, de realisatie en de exploitatie van gebouwen en infrastructuur.

Onze +400 deskundigen in heel Nederland leveren test-, inspectie-, certificerings- en compliance-expertise in de bouw- en infrastructuursector. Wij zijn uw unieke gekwalificeerde partner van aanname tot oplevering van bouw-of infra gerelateerde projecten.

In de ontwerp- en pre-constructiefase kunnen wij u voorzien van ontwerpadvies, geotechnisch onderzoek, monitoringsplan, bouwkundige opname. Gedurende de bouwfase voeren wij onder meer milieutoezicht en kwaliteitscontroles uit. Ook monitoren we in deze fase en kunt u bij ons terecht wanneer het gaat om claims & expertise. Tot slot kunnen wij u voorzien van bouwkundige en geotechnische inspecties, energielabeling, meerjarenonderhoudsplanningen.