Sinds 1999 adviseur energiebesparing in Noord/ Noord-Oost Nederland

Digital Twin

De sleutel voor Gebouw Informatie Management is Digital Twins, dit heeft de afgelopen tijd gezorgd voor een enorme versnelling in Gebouw Informatie Management. Een Digital Twin is een virtuele 3D-representatie van een gebouw, waarin alle gebouwinformatie en -documentatie wordt opgeslagen.

Bryder digitaliseerde al enkele honderdduizenden gebouwen en appartementen. Met hun online softwareplatform Bryder ontsluiten ze gebouwinformatie voor vastgoedbeheerders en -eigenaren. Een revolutionair nieuwe benadering die het leven van vastgoedbeheerders een stuk prettiger maakt.

Hoe werkt het?

Bryder selecteerde alle elementen die relevant zijn voor vastgoedbeheer en maakte daar een slim datamodel van. Dit datamodel staat in verbinding met de digital twin. Een zeer gebruiksvriendelijke interface helpt de gebruiker om alle informatie en documenten te beheren en te delen.

Demo Digital Twin

Wij verzorgen graag een demo in samenwerking met Bryder. Ook doen wij u graag een introductieaanbieding voor NEN2580. In het In het kader van de NEN2580-meetrapportages die voor veel van onze klanten gemaakt moeten worden, hebben we een aantrekkelijke aanbieding:

- NEN2580-meetrapportage
- Digital twin
- PDF-verhuurplattegrond

Met andere woorden: u kunt zonder grote extra investeringen in één keer de stap zetten naar Gebouw Informatie Management via Digital Twins.

Energielabel op basis van digital twin

Vragen?

Heeft u hierover aanvullende vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Energielabel woning of gebouw nodig?

Plan direct

Vragen? Bel ons

0593 541045